Már az indulása utáni néhány nap alatt több mint ezren adták le szavazataikat a Gál Tibor Emlékdíj jelöltjeire.

Az ikonikus egri borászról elnevezett megmérettetés lényege, hogy az Év Bortermelői ajánlanak a borszerető nagyközönség figyelmébe általuk tehetségesnek tartott borászokat. Voksolni február 15-ig egy facebook-alkalmazáson keresztül lehet, a hivatalos eredményhirdetésre pedig a Magyar Borok Bálján kerül sor. Bár a Magyar Borok Bálja szervezői eddig is kiemelt figyelmet szenteltek a szavazás előkészítésének, most már egyre inkább biztosak abban, hogy a február 22-ei rendezvény egyik fő attrakciójának a Gál Tibor Emlékdíj számít majd.

Az elismerés immár 2006 óta kerül átadásra, 2014-ben azonban azzal egy időben, hogy a bál szervezését új csapat vette át, úgy gondolták, hogy új alapokra kell helyezni odaítélésének módját. Ennek érdekében ifjabb Gál Tiborral és családjával egyeztetve úgy döntöttek, hogy úgy alakítják át a koncepciót, hogy az még inkább segítse a hazai borászok fejlődését.

A szavazás itt érhető el.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés