Falusi Mariann a kórházi ágyon is fogyókúráját tervezte

Falusi Mariann a kórházi ágyon is fogyókúráját tervezte - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Falusi Mariann a kórházi ágyon is fogyókúráját tervezte

Újult erővel folytatja diétáját az énekesnő

Az indonéz konyha különleges finomságai és a maláriának hitt orrmelléküreg gyulladása sem tántoríthatta el Falusi Mariannt diétájától. Az énekesnő ugyanis még nyaralása alatt is tartotta magát a zsírégető klub útmutatásaihoz, így sikerült megőriznie súlyát. Mariannt februárban dietetikusai egy hónapra eltiltották a fogyókúrától és egy speciális fenntartó étrendet követett. Az énekesnő utazása alatt, az egzotikus országban is sikerrel teljesítette a szakemberek utasításait, amelyeket most betegen is betart. Mariann 23 kilótól szabadult meg tavaly ősszel megkezdett diétája óta.

Falusi Mariann Indonéziában töltődött fel a hosszú és sötét téli időszak végén, hogy újult energiával készüljön fel a tavaszi-nyári, intenzív koncertidőszakra és egy új Pa-Dö-Dö lemezre. Az énekesnő szívét egyből rabul ejtették a barátságos emberek, az érdekes kultúra és a mesés táj, az ázsiai ország finom, egzotikus ételei viszont nem tudták elcsábítani. Mariannt ugyanis közel egy hónappal ezelőtt pihenőre fogták a zsírégető klub szakemberei, hogy megóvják szervezetét és bőrét a túl gyors fogyás káros hatásaitól. Mariann azóta egy speciális fenntartó étrendet követett, amelyet még nyaralása alatt sem hagyott el, sőt még szigorúbban tartotta az utasításokat.

„Nagyon sok finomságot láttam a nyaralás alatt, de végig az útmutatások alapján étkeztem. Egy-két helyi ételt megkóstoltam ugyan, de a diétám alapján válogattam. És igyekeztem tartani a napi ötszöri-hatszori evést is.” – árulta el az énekesnő, aki már 23 kg-tól szabadult meg azóta, hogy tavaly ősszel életmódot változtatott. A nyaralás után azonban nem várt fordulatot vett Mariann élete: az énekesnő kórházba került malária gyanújával. „Nagyon köszönöm utólag is az orvosoknak, hogy olyan óvatosak voltak, ám kiderült, orrmelléküreg gyulladásom van. Minden tünetre, amelyet produkáltam, megvolt a magyarázat és szerencsére szó sincs semmilyen trópusi nyavalyáról. Kaptam antibiotikumot és máris sokkal jobban vagyok. Eszem ágában sincs halogatni a fogyókúrát, hiszen vége az ún. pihentető hónapnak és a fenntartó étrendnek, újult erővel folytatom hát a zsírégetést. Az is motivál egyébként, hogy a kórházban is sokan kérdezgettek a módszeremről, hogyan fogytam ennyit.” – tette hozzá büszkén a Pa-Dö-Dö énekesnője, akinek szeme előtt ott lebeg a kívánt cél, a 40 kg-mal karcsúbb testsúly.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés