Egészségesebben medvehagymával

Egészségesebben medvehagymával - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Egészségesebben medvehagymával

Az egészséges életmód jegyében Medvehagyma Fesztivált rendeznek Orfűn, a Tájházban és a Kemencés Udvarban április 15-17. között. A programokat úgy állították össze, hogy a gyermekek és a felnőttek a szórakozás közben tanuljanak is.

A péntek délután elsősorban a gyerekeké, akiket zenés-verses programokkal, sütő-sulival, logikai játszóházzal, medvehagymás uzsonnával várnak. Műsort adnak a Hangoló, Nagy Bandó András, Tamás Éva.
Szombaton és vasárnap a látogatók elleshetik a medvehagyma sokszínű felhasználásának lehetőségeit nemcsak a gasztronómiában, hanem a népi gyógyászatban is. A rendezvényt medvehagymás ételek kóstolója, szakácspárbajok, az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások, ingyenes egészségügyi szűrések-tanácsadás, vadászok kiállítása, a pécsi Harmadik Színház előadása, kézműves vásár színesítik. Mindhárom nap lehet kisvonatozni a „Medvehagyma erdőben”, a Pécsi tó körül. A Kemencés Udvarban elérhető áron kemencében sült medvehagymás péksüteményeket és ételeket kínálnak, és a Muskátli Vendéglőben is medvehagymás fogások nagy választékával várják a vendégeket.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés