Hírek, programok
Borászat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulinária
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatbázis
Jeles ünnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!


Köszönjük!

Cimkefelhő

by Zaragoza Online

Dunai kaland a legfinomabb falatokkal PDF Nyomtat Email
Dunai kaland a legfinomabb falatokkal - 5.0 out of 5 based on 1 vote
( 1 Vote )
Írta: Horváth Zoltán   
2015 július 22., szerda 08:55

Dunai kaland a legfinomabb falatokkal
A hajózás, legyen bármilyen időtartamú, de percek alatt képes azt az élményt nyújtani az utazónak, mintha messzire kerülne a mindennapi dolgoktól. Ha csak egyik partról a másikra kelünk át, akkor is érezzük ezt.

Forrás: turizmus.com

 

A hajó ugyanis összefogott a Stílusos Vidéki Éttermekkel és arra vállalkoztak közösen, hogy az egész országot körbejáró élményt nyújtsanak a vendégeknek. Az egyesület tagéttermei ugyanis hónapról hónapra birtokba veszik a Pannónia - kifejezetten a csúcsgasztronómiai igényeknek megfelelően kialakított - konyháját, és káprázatos menüt kínálnak. Amolyan “best of” összeálítások készülnek, amelyeken keresztül megismerhetjük a régió ízeit, jellegzetességeit és borait. A mintegy két és fél-három órás program visszahozza a ráérős, kötetlen asztali örömök világát, hiszen végig élményekkel szolgál, miközben időt is hagy a fogások között a vacsorázóknak. Akár a teraszon nézelődünk, akár a következő fogást kóstoljuk egyszerre ünnepi és természetes a hangulat. Utazás Budapesten belül, de mégis jólesően távol mindattól, ami aznap pörgött körülöttünk.

További információkért látogasson el Ön is a http://pannoniahajo.hu honlapra!
 

Dunai kaland a legfinomabb falatokkal
Utolsó frissítés: 2015 július 22., szerda 09:15
 

További cikkek a Hírek kategóriából

Badacsony, a Gasztrohegy 28 november 2018

Divat az újbor 13 november 2018

Magyarok sütik a legjobb brit kenyeret 06 november 2018

Új trend: alkoholmentes bárok 05 november 2018

Libadalom a Gasztrosétányon 31 október 2018

Felújítják a világ leghíresebb halpiacát 24 október 2018

Már lehet asztalt foglalni a víz alatti étteremben 24 október 2018

Imádják a magyar bort a külföldi turisták 15 október 2018

A piac konyhája és a konyhák piaca 01 október 2018

A legjobb New York-i street food 26 szeptember 2018

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Barátcsuha Borház Balatonakali, Nagy Imre borász. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Olaszrizling, Rajnai rizling, Szűrkebarát, Muskat ottonel, Rose, Merlot

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

 

Mentés