I. Szeged Plaza Csokoládéünnep




Időpont: 2013. február 16.

A boldogsághoz három dolog kell: csoki, csoki és még egy kis csoki. Ennek apropóján a Szeged Plaza meghívta és elhozza Magyarország minőségi csokoládémanufaktúráit is, akik kézzel készült csokoládékülönlegességekkel, bonbonokkal, trüffelekkel és egyéb édességekkel várják a szegedieket és környékbelieket egy teljes napon keresztül.

A szervezet célja hagyományt teremteni Szegeden, egy kor- és társadalmi csoportokon átívelő örök kedvenc, a csokoládé segítségével és egy szórakoztató, populáris kiállítással és vásárral. A rendezvény központi eleme természetesen a csokoládé, melynek gyártását, készítését maguk a gyártók, neves csokoládékészítő mesterek fogják bemutatni a nagyközönségnek a helyszínen.

A kisebbek számára első alkalommal hozzák el Szegedre a világújdonságnak számító Deli’Do csokoládékészítő játékot, mellyel a gyerekek a helyszínen készíthetik el az ízlésüknek megfelelő édességeket. Csakis erre a hétvégére Délkelet-Magyarország legnagyobb játszóházát telepítik be a bevásárlóközpont főutcájára, ahol 1000 négyzetméternyi területen szórakozhat a család minden tagja. A bevásárlóközpont frekventált pontjain élő csokiszobrokká maszkírozott pantomim-művészek lepik meg a vendégeket, akik egyben a Szegedi Koraszülött Életmentő Szolgálat megsegítésére gyűjtenek majd.

Délután öt órakor a Magyar Rekordok Szövetségével és a Detki Keksszel közös szervezésben felállítják az "egyszerre legtöbben csokiskeksz majszolás" magyar rekordját, melyhez a rekordkísérlet szponzora több ezer doboz csokoládés Mese Kekszet biztosít a helyszínen tartózkodóknak.

A színpadon délelőtt gyermekkoncertek, délután Wolf Kati és Gáspár Laci fellépései szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

A rendezvény aktuális színpadi programjai:
09:00    Megnyitja kapuit Délkelet-Magyarország legnagyobb játszóháza 1000nm-en!
10:00 – 11:00 a Grimm-Busz színház előadás
11:00 – 12:00 a Csiga Duó gyermekkoncertje
12:00 – 14:00 Csokoládékészítés élőben Vanya Gábor chocolatier közreműködésével
14:00 – 14:30 Élő csokiszobor pantomim performansz
14:30 – 15:00 Bonbon- és trüffelkészítés Gulyás Gyöngyvér chocolatier közreműködésével
15:30 – 16:30 Akrobatikus Rock ’N Roll show a Kozmosz Tánciskolával
16:30 – 17:00 Wolf Kati
17:00 – 17:30 Az "egyszerre legtöbben csokiskeksz majszolás" hitelesített magyar rekordja
a Detki Keksz támogatásával, a Magyar Rekordok Szövetségének irányításával
18:30 – 19:00 Ritmus Tánc és Fitness Stúdió
19:00 – 20:00 Gáspár Laci

További információ:
http://szegedplaza.hu/hirek/reszletek/csokoladeunnep-i
www.facebook.com/SzegedPlaz




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés