Tavaly novemberben rendezték meg az első magyarországi BorExpot, amelynek az Art Hotel adott helyet. A rendezvén nagy sikert aratott és pozitív visszhanggal zárult mind a szakma, és a látogatók részéről egyaránt. Akkor 16 kiváló magyar borászat 77 borát lehetett megkóstolni és kedvezményesen megvásárolni.

Újra BorExpo az Art Hotelben

Az egynapos rendezvényen közel félezer látogató kóstolt és vacsorázott. Az eseményt hagyományteremtő szándékkal hozták létre, de az első BorExpo sikere még inkább munkára sarkallta a szervezőket. Az idei évben a BorExpo nyitánya április 12-13-án van Szegeden.  Az esemény a Húsvétra való felkészülés jegyében zajlik, a sonka és természetesen az igaz magyar borok társaságában.

35 kitűnő hazai borászat közel 180 tételét kínálja, kiegészülve a tradícionális békési házikolbász manufaktúra ínyencségeivel. A kétnapos borvásáron a kiváló ár-érték arányú borok és sonkák, kolbászok mindegyike megkóstolható, és megvásárolható. A rendezvény ideje alatt, gyermekprogramok, koncertek, zenei fellépők, valamint jótékonysági borárverés is lesz a szegedi gyermekgyógyászati klinika gondozottjai részére.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 2 Ratings )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés