Balaton-fesztivál Budapesten




Balatoni éttermek, borászatok és egyéb gasztronómiai kiállítók mellett koncertek, divatbemutató és más programok várják a Nekünk a Balaton a Riviéra fesztivál közönségét szombaton és vasárnap a budapesti Gellért Szállóban.
Hamisítatlan Balaton-érzést ígérnek április első hétvégéjére több mint 50 kiállítóval a régió minőségi borászatait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztató fesztivál szervezői. Mint az MTI-vel közölték, a rendezvényen olyan éttermek fogásai lesznek kóstolhatók, mint a Chateau Visz, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, valamint a Kővirág Panzió és Étterem.
A balatoni borászatokat a 2HA Szőlőbirtok, Bezerics-Németh Borház, Borbély Családi Pincészet, Fodorvin Családi Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gutman Borince, Istvándy Pincészet, Káli Kövek, Kreinbacher Birtok, Laposa Borbirtok, Légli Ottó, Liszkay Pincészet, Málik Pince, Nyári Pince, valamint a Pócz Pincészet képviseli, de jelen lesz a Stari kézműves sörfőzde is.
A Hévízi Őstermelői Piac más termékek mellett pálinkákat, mézeket és kolbászféleségeket kínál, míg a "strandbüféket" a Gellért Szálló tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal.
A szombati programban szerepel Léber Barbara tervező fürdőruha-bemutatója, valamint Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, vasárnap pedig családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál.
A rendezvény részletes programjáról és a különböző típusú belépőjegyekről a www.nekünkabalaton.hu honlapon találhatnak részletes információkat az érdeklődők.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés