Andy Vajna éttermet nyit Budapesten

Andy Vajna éttermet nyit Budapesten - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Andy Vajna éttermet nyit Budapesten

Április elején megkezdődtek a Nobu Budapest belsőépítészeti munkálatai a Kempinski Hotel Corvinusban. A világhírű japán étterem heteken belül megnyílik Budapest belvárosában.
A modern japán konyhaművészet remekeit felvonultató étteremlánc séfje, Nobuyuki Matsuhisa konyhájában a hagyományos japán fogásokat ötvözi Dél-Amerika ízvilágával és a hosszú évek utazásai során elsajátított technikákkal. A mára 21 éttermet magában foglaló Nobu-birodalom Nobuyuki Matsuhisa, Robert De Niro, Meir Teper film producer és Richie Notar befektető közös vállalkozásaként jött létre 1994-ben.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobu világhírû specialitásait. A több mint 500 nm alapterületűre tervezett Nobuban helyet kap egy 40 ülőhelyes bár, valamint a 80 fő befogadására alkalmas étterem a sushi bárral és egy különteremmel – tájékoztatta a Turizmus Panoráma Bulletint a luxus étterem pr menedzsere.
A magyarországi Nobu tulajdonosa, Andy Vajna magyar származású amerikai producer az étterem megnyitásával új területre, a gasztronómia világába tesz utazást. „Régi tervem válik valóra azzal, hogy Budapesten nyitom meg Közép-Európa első Nobu éttermét, hiszen nagy rajongója vagyok a híres séf szakácsművészetének. Büszke vagyok rá, hogy a világ talán legkiválóbb és legnagyobb népszerűségnek örvendő japán éttermét hozhatom el Magyarországra” – hangsúlyozta a munkálatok elkezdésekor.
A Nobu a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felöli oldalán kap helyet; az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető lesz.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés