A Magyar Grillszövetség rendezi a 15. Országos Grillbajnokságot, valamint a második Magyar Hobby Grillbajnokságot szeptember 7-én, a SzeptEmber Feszt rendezvényen.

A budapesti Népligetben meghirdetett versenyen indulhat minden olyan csapat és baráti társaság, aki a versenykiírás feltételeit, elfogadja és a nevezési díjat határidőre befizeti. Elektromos készülék használata tilos! A fő alkotórész kizárólag nyárson, vagy rácson készülhet faszénparázs felett.

Az Országos Grillbajnokság résztvevőinek a szarvasi afrikai harcsafilét, a grill kacsát, a házinyulat, az emu mellet, valamint a köreteket a Magyar Grillszövetség biztosítja, míg a hobby versenyzők  csirke combbal és sertés tarjával versenyeznek.

Az elkészült fogásokat vak és mozgó zsűri értékeli, több szempont figyelembe vételével, a díjakat kategóriánként és összesítve is átadják, a legvidámabb, legjobb dekorációt felvonultató csapat pedig FUN díjat kap.

A 15. Magyar Grillbajnokság versenykiírása itt, jelentkezési lapja itt tölthető le, a 2. Magyar HOBBY Grillbajnokság versenykiírása és-jelentkezési lapja is megtalálható.

Jelentkezési határidő: augusztus 25.

További információ: http://grillszovetseg.uw.hu/




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés