Hírek, programok
Borászat
Vengéglátóhelyek
Gasztronómia
Kulinária
Receptek
Gasztronómiai fesztiválok
Idegenforgalmi adatbázis
Jeles ünnepeink
Videók
Bor és környéke
Vendéglátó marketing
Oldaltérkép
 
 
 Facebook Twitter email

 

 

Kérjük támogassa oldalunkat!

Ha tetszik és hasznosnak ítéli oldalunkat, valamint rendelkezik PayPal számlával, kérjük támogasson bennünket 1000 Ft-tal!


Köszönjük!

Cimkefelhő

by Zaragoza Online

Dél-alföldi Borsuli Nyomtat Email
( 0 Votes )
Iskolánk, a Dél-alföldi Borsuli tanfolyamainak célja - már az alapfokú borismereti kurzus esetén is - elsősorban a szükséges elméleti borismeretei alapok megszerzése, megfelelő jártasság a bor kóstolásban, használható borleírások, étel-ital párosítások készítése (kb. 40 féle borral) stb.
Nem utolsó sorban - bortermelő nemzet lévén - a magyar borvidékek, borászok, pincészetek megismerése, szőlő- és borfajtáinkon keresztül.
Ezért már alapfokon is kibővített tananyaggal, saját bor ismeretei tankönyvvel, várjuk azokat a hallgatókat, akik nem csak "bizonyítványt" akarnak a pénzükért, hanem minőségi oktatást, elegendő ismeretet ahhoz, hogy eligazodjanak a borok világában.
Erre a tudás bázisra  alapozva hallgatóink tovább léphetnek a középfokú, (a világ borait, párlatait stb. is felölelő) 4 napos képzésre,  ahol már a komoly tartalommal bíró "WSET Level 2" és az ezt követő, felső fokú "WSET Level 3" képzést, ill. sikeres vizsga esetén az ezekkel járó oklevelet szerezhetik meg.
Szeged Pulz utca 46.
Tel.: +36 30 2077 859
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Dél-alföldi Borsuli
 

További cikkek a Bor és környéke kategóriából

A Borra-való és az örömmámor 31 március 2012